Hier staat SorgHuys voor

Vastgoed met het oog op morgen

De behoefte aan woningen en zorgwoningen neemt alleen maar toe en Nederland loopt achter in haar taak om daarin te voorzien. De oprichters van SorgHuys hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen altijd als drijfveer gehad en besloten hun expertise op het gebied van het initiëren, ontwikkelen en beheren van vastgoed in te zetten voor het ontwikkelen van vastgoed met het oog op morgen. De komende 15 tot 20 jaar ligt er een ongelooflijk grote uitdaging in de woon- en zorgsector om te voldoen aan de toenemende vraag. Door nu in actie te komen draagt SorgHuys actief bij aan het oplossen van de schaarste, waarbij de noodzaak ook een deugd met zich meebrengt: duurzaam rendement.

De kracht van SorgHuys

Met de van oudsher aanwezige kennis en competenties is SorgHuys in staat om elk project ‘turn key’ op te leveren. De kracht van SorgHuys komt voort uit de pure intentie van oprichters Cor van Eggelen en Peter Visscher om te zorgen voor een betere wereld van morgen. Door de jarenlange kennis en ervaring bij de oprichting van SorgHuys in 2014 bewust in te gaan zetten voor het initiëren, ontwikkelen, structureren en beheren van zorgvastgoed hebben zij definitief een switch gemaakt van de strikt zakelijke markt naar ondernemen met een maatschappelijke doelstelling. Als duurzame bouwregisseur draagt SorgHuys niet alleen bij aan het welzijn van mensen die zorg behoeven, maar aan het welzijn van de mens in het algemeen. Duurzaam ondernemen betekent bij SorgHuys ook duurzaam bouwen. SorgHuys kiest geografisch voor Nederland vanwege de jarenlange expertise op de vaderlandse markt, de aanwezige en zeer specifieke vastgoedkennis en marktkennis en het zorgvuldig onderhouden netwerk binnen deze sector. Daarmee mag SorgHuys als absolute expert partner gezien worden voor iedereen die graag rendement ziet op iedere geïnvesteerde euro in de zorgvastgoedmarkt.

SorgHuys wordt niet alleen door financiële motieven gedreven, maar door een hoger doel. Investeerders waarvoor wordt gewerkt delen de intentie waarmee SorgHuys de markt benadert. Hier gaat vastgoed ontwikkelen al lang niet meer over vierkante meters, kubieke meters en panden.

SorgHuys gaat over generaties

Wilt u meer weten over wat SorgHuys voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.