Headerimage

Bestuurders

ing. C.T.P. van Eggelen

Cor van Eggelen is afgestudeerd als bedrijfskundige en heeft 18 jaar verschillende functies bekleed binnen diverse onderdelen van de Rabobank. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd op het vlak van bedrijfsfinanciering, riskmanagement, vastgoed- en fondsmanagement en is ondermeer 8 jaar werkzaam geweest als branchespecialist bouw & vastgoed, 5 jaar als financieringsspecialist bouw & vastgoed, 3 jaar als vastgoedmanager en 2 jaar als senior fondsmanager. Tevens is hij enkele jaren werkzaam geweest als projectontwikkelaar.

Binnen Sorghuys Investment is hij bestuurder en eindverantwoordelijk voor risico- en vastgoedmanagement, fondsstructurering en prospectus.

drs. P. Visscher

Peter Visscher is afgestudeerd aan universiteit Nyenrode in Controlling en heeft een brede ervaring opgebouwd in de functie van financieel manager bij diverse werkgevers in verschillende branches. Hij is ondermeer 5 jaar werkzaam geweest als CFO bij SHF, 5 jaar bij Ernst & Young als senior manager reporting & controlling, 3 jaar bij Uniekaas als manager financiĆ«n & IT en 10 jaar bij Numico o.a. als manager F&A.

Binnen Sorghuys Investment is hij bestuurder en eindverantwoordelijk voor fondsmanagement, finance & control en audit.