Projecten

Projecten

Someren

https://www.strabrechtsevennen.nl/

De Strabrechtse Vennen

De Strabrechtse Vennen betreft een nieuw te ontwikkelen bungalowpark aan de rand van de gemeente Someren en omringd door prachtige natuurgebieden. Dit park wordt duurzaam en natuur inclusief ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gemeente Someren, het waterschap en de provincie. Voor de Strabrechtse Vennen worden 170 bungalows ontwikkeld met een omvang variĆ«rend van 4 tot 20 personen. Perceeloppervlak 165.921 M2.


LOCATIE

Bungalowpark De Strabrechtse Vennen ligt in de gemeente Someren in Zuidoost-Brabant en aan de rand van een omvangrijk natuurgebied. Dit is een kleinschalig en tegelijk een veelzijdig natuur- en recreatiegebied in Someren, omringd door prachtige natuurgebieden zoals de Strabrechtse Heide, de Somerense Heide en Nationaal Park De Groote Peel. Tevens ligt het Bungalowpark ondermeer naast Golfbaan de Swinkelsche voor de nodige rust en ontspanning.

Het dorpscentrum van Someren ligt op circa 2 km afstand en binnen 20 minuten rijden staat u in hartje Eindhoven en Helmond of bent u in Limburg.

De locatie is ontsloten aan noordzijde via de Provinciale weg N609. Op korte afstand zijn de snelwegen A67 Turhout-Venlo en de A2 Eindhoven-Maastricht bereikbaar

https://www.strabrechtsevennen.nl/