Projecten

Projecten

De Heihorsten 2

De Heihorsten 2

De Heihorsten 2 betreft fase 2 van een nieuw te ontwikkelen bungalowpark aan de rand van de gemeente Someren en omringd door prachtige natuurgebieden. Dit park wordt duurzaam en natuur inclusief ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gemeente Someren, het waterschap en de provincie. Het park zal worden aangesloten op fase 1 De Heihorsten 1 welke inmiddels deels is gerealiseerd en de ontwikkeling betreft van 100 bungalows. In fase 2 worden 170 bungalows ontwikkeld met een omvang variĆ«rend van 4 tot 12 personen. Perceeloppervlak 165.921 M2.


LOCATIE

Bungalowpark De Heihorsten ligt in de gemeente Someren in Zuidoost-Brabant en is gelegen aan de entree van natuurpark De Heihorsten. Dit is een kleinschalig en tegelijk een veelzijdig natuur- en recreatiegebied in Someren, omringd door prachtige natuurgebieden zoals de Strabrechtse Heide, de Somerense Heide en Nationaal Park De Groote Peel.

Het dorpscentrum van Someren ligt op circa 2 km afstand en binnen 20 minuten rijden staat u in hartje Eindhoven en Helmond of bent u in Limburg.

De locatie is ontsloten aan noordzijde via de Provinciale weg N609. Op korte afstand zijn de snelwegen A67 Turhout-Venlo en de A2 Eindhoven-Maastricht bereikbaar