Headerimage

Projecten

Tilburg


Sorghuys Tilburg


Bestaande villa 'de 4-schouwen' in Berkel-Enschot (gemeente Tilburg) krijgt een nieuwe bestemming door verbouw en nieuwbouw tot Woonzorgvilla. De Woonzorgvilla wordt langdurig ( 20 jaar ) verhuurd aan Boeijend Huys Ouderenzorg.

Binnenkort start de ombouw van de Tilburgse villa 'de 4-schouwen' tot een woonzorgvoorziening voor mensen met een vorm van dementie. Na verbouw en nieuwbouw zal deze prachtige villa, die voor 20 jaar verhuurd is aan Boeijend Huys Ouderenzorg B.V., worden ingezet voor het leveren van zorg en aandacht aan de bewoners 24/7 aandacht nodig hebben vanwege dementie e/o psychogeriatrische problematiek. Het 'trackrecord' van de zorgexploitant en de initiatiefnemer is dermate goed dat de bancaire financiering door Triodos Bank is goedgekeurd en geaccepteerd.

SorgHuys Tilburg B.V. heeft overeenstemming over de aankoop van de bestaande villa. De staat van onderhoud is thans matig; SorgHuys zorgt ervoor dat het gebouw kwalitatief op een hoog niveau en duurzaam getransformeerd word naar een woonzorgvoorziening. De gemeente Tilburg heeft per 20 juni 2017 de omgevingsvergunning verstrekt tot realisatie van het project. Uit alle onderzoeken, benodigd voor de bestemmingswijziging, zijn geen noemenswaardige risico's naar voren gekomen.

De totale kosten van het project worden geraamd op € 3.650.000,-.