Projecten

Projecten

Bosscheweg 33 Berkel-Enschot

Sorghuys Tilburg

Bestaande villa 'de 4-schouwen' in Berkel-Enschot (gemeente Tilburg) krijgt een nieuwe bestemming en wordt door Sorghuys Tilburg B.V., in opdracht van Aedifica, omgebouwd tot Woonzorgvilla. De Woonzorgvilla wordt langjarig ( 25 jaar ) verhuurd aan Boeijend Huys Ouderenzorg B.V. in samenwerking met "Samen Aangenaam Ouder Worden".

LOCATIE

Adres

  • Bosscheweg 33, 5056 KA Berkel-Enschot.

Locatie

  • Gelegen op 2,5 km afstand van het centrum van Tilburg. Zeer groene omgeving met wijds uitzicht.

Bereikbaarheid

  • Per auto goed bereikbaar via de A65 ('s-Hertogenbosch - Tilburg) en de A58 (Breda - Eindhoven).
  • Goed bereikbaar per openbaar vervoer, bushalte op loopafstand (ca. 300 meter); Station Tilburg ligt op 2,5 km afstand.

WOON-ZORGCONCEPT

SorgHuys Tilburg B.V. ontwikkelt de bestaande villa, in opdracht van Aedifica, tot een Woonzorgvilla voor zorgbehoevenden met dementie en/of lichamelijke beperkingen. Voor de doelgroep worden 22 woonzorgappartementen en een beheerderswoning met algemene ruimten gerealiseerd. het betreft betaalbare zorg voor cliënten met een midden pensioen. Maaltijden worden altijd vers bereid met vrijwillige betrokkenheid van de bewoners. Een initiatief waar je van hoopt dat je zorgbehoevende ouders er onderdak zouden kunnen vinden. Geen zorg op de stopwatch maar individuele aandacht en begeleiding met respect voor het individu.

ZORGEXPLOITANT

De Woonzorgvilla wordt voor 25 jaar verhuurd aan Boeijend Huys Ouderenzorg B.V. in samenwerking met "Samen Aangenaam Ouder Worden". Deze zorgonderneming is opgericht door het echtpaar Van Boeijen. Dit echtpaar zal hun kennis en ervaring inzetten voor het leveren van zorg en aandacht voor hun zorgcliënten die 24/7 aandacht behoeven vanwege dementie e/o psychogeriatrische problematiek. Door het uitstekende ‘trackrecord’ van de zorgexploitant is er een wachtlijst voor de te ontwikkelen woonzorgvilla.

Doelgroep

  • Ouderen met dementie e/o psychogeriatrische problematiek.

Huursituatie

  • 25 jarige huurovereenkomst op basis van Triple Net.