Projecten

Projecten

Villa Eikenbosch

https://www.steppingstones.nl/zorgvillas/villa-eikenbosch/

Sorghuys Tilburg

Bestaande villa 'de 4-schouwen' in Berkel-Enschot (gemeente Tilburg) is door Sorghuys Tilburg in opdracht van Aedifica ontwikkelt tot een Woon-zorgvilla met 22 woon-zorgappartementen en is per 20 februari 2020 overgedragen voor exploitatie aan de huurder. De Woon-zorgvilla wordt langjarig ( 25 jaar ) verhuurd aan Stepping Stones Home And Care Zorg B.V..

LOCATIE

Adres

  • Bosscheweg 33, 5056 KA Berkel-Enschot.

Locatie

  • Gelegen op 2,5 km afstand van het centrum van Tilburg.

Bereikbaarheid

  • Per auto goed bereikbaar via de A65 ('s-Hertogenbosch - Tilburg) en de A58 (Breda - Eindhoven).
  • Goed bereikbaar per openbaar vervoer, bushalte op loopafstand (ca. 300 meter); Station Tilburg ligt op 2,5 km afstand.

WOON-ZORGCONCEPT

SorgHuys Tilburg B.V. heeft de bestaande villa, in opdracht van Aedifica, ontwikkelt tot een Woon-zorgvilla voor zorgbehoevenden met dementie en/of lichamelijke beperkingen. Voor de doelgroep zijn 22 woon-zorgappartementen en een beheerderswoning met algemene ruimten gerealiseerd. Het betreft betaalbare zorg voor cliënten met een midden pensioen. Maaltijden worden altijd vers bereid met vrijwillige betrokkenheid van de bewoners. Een initiatief waar je van hoopt dat je zorgbehoevende ouders er onderdak zouden kunnen vinden. Geen zorg op de stopwatch maar individuele aandacht en begeleiding met respect voor het individu.

ZORGEXPLOITANT

De Woonzorgvilla wordt voor 25 jaar verhuurd aan Stepping Stones Home And Care Zorg B.V.. Per 20 februari 2020 is de Woon-zorgvilla overgedragen aan de huurder voor exploitatie. 

Doelgroep

  • Ouderen met dementie e/o psychogeriatrische problematiek.

Huursituatie

  • 25 jarige huurovereenkomst op basis van Triple Net.