Aan alle relaties van SorgHuys Investment

17 Oktober 2016

De initiatiefnemer SorgHuys Investment NV wil de uitgifte van twee obligatieleningen onder uw aandacht brengen. Deze leningen worden in samenwerking met het maatschappelijk funding platform AndersFinancieren (in bezit AFM-vergunning) geplaatst.

SorgHuys Tilburg BV is de Uitgevende Instelling van de twee obligatieleningen. De leningen worden, naast de reeds geaccepteerde bankfinanciering, ingezet voor de aankoop en ombouw van een prachtige villa in Berkel-Enschot (gemeente Tilburg) ten behoeve van de huisvesting en zorg van 20 ouderen met dementie die zorg wensen met respect en aandacht. Hiervoor wordt de villa voor 20 jaar verhuurd aan de zorgondernemer die een gedegen trackrecord heeft.

SorgHuys wil zich met haar obligatieproducten als volgt positief onderscheiden in de (zorg)markt:

  • Beperkte bankfinanciering (56% van de vastgoedwaarde)
  • Bankrente is voor 10 jaar gefixeerd en er wordt 3% per jaar lineair afgelost
  • De zorgondernemer is niet alleen huurder maar tevens mede-aandeelhouder van SorgHuys Tilburg BV waardoor de betrokkenheid bij het vastgoed maximaal is en blijft
  • Prachtig te verbouwen villa in een groene setting (bouwvergunning is verleend)
  • Goed betaalbare huisvesting/zorg voor de doelgroep waarvoor reeds een wachtlijst is
  • Een groot verzorgingsgebied (Tilburg is qua omvang de 6e stad van Nederland)
  • Een solide rendement met een officieel berekend risicoprofiel (vergelijkbaar met Standard & Poor classificatie BB-)

Investeren is al mogelijk vanaf € 500 * met een obligatierente van 5% per jaar. Indien u een hoger rendement wenst kunt u deelnemen vanaf € 10.000* met een obligatierente van 7% per jaar (* beide obligaties exclusief 0,9% te betalen emissiekosten).

We kunnen dit samenvatten als maatschappelijk verantwoord investeren.

Wilt u meer informatie? Bekijk de website van AndersFinancieren (www.andersfinancieren.nl) of u kunt ook bellen met SorgHuys Investment (tel.nr. 085-3010235).

Wilt u investeren? Dan dient u zich in te schrijven op het platform van AndersFinancieren waarna u een persoonlijke toegangscode krijgt waarmee u zich kunt inschrijven op de obligaties.

Wilt u geen informatie meer van ons? Bel ons of stuur een email naar info@sorghuys.nl

Met vriendelijke groet,

Directie SorgHuys Investment NV

bron:

Terug naar nieuwsoverzicht